Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-09@02:26:23 GMT

طراحی GOOGLE PIXEL ۶ به بیرون درز شد +عکس

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۰۲۳۹۴

طراحی GOOGLE PIXEL ۶ به بیرون درز شد +عکس

تصاویری از پرچمدار جدید گوگل در فضای مجازی منتشر شد.

به گزارش گروه دانش و فناوری قدس آنلاین، به دنبال رندرهای Google Pixel ۶ Pro، تصاویر Google Pixel ۶ نیز ظاهر شدند. همانطور که در مورد ارائه ها قبلی نیز اتفاق افتاد، آنها توسط شبکه مشهور OnLeaks و با همکاری ۹۱mobiles ایجاد شده اند، با توجه به سوابق این دو در افشا و گمانه زنی بر دستگاه‌های جدید، بنابراین می‌توانیم با اطمینان بالایی بگوییم که گوشی هوشمند آینده گوگل به این شکل خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوشی هوشمند Google Pixel ۶ باید دارای یک صفحه نمایش OLED تخت با یک ناچ حفره‌ای گرد برای دوربین جلو باشد. همچنین حاشیه هایی در اطراف محیط صفحه وجود دارد و ادعا می‌شود که اندازه صفحه نمایش ۶.۴ اینچ خواهد بود و حسگر اثر انگشت در خود صفحه نمایش ساخته خواهد شد.

گوشی هوشمند Pixel ۶ بسیار شبیه به برادر بزرگتر خود خواهد بود، در اندازه هم حتی خیلی کوچکتر از Pixel ۶ Pro نخواهد بود و این برای افرادی که به دستگاه های کوچکتر علاقه دارند یک امتیاز منفی خواهد بود. همچنین دکمه های روشن / خاموش، افزایش و کاهش صدا همگی در سمت راست این گوشی هوشمند قرار می‌گیرند.

گوگل سالهاست که مدل‌های کوچکتر از پرچمداران خود را ارائه می دهد و سال گذشته، تنها پرچمدار آن کاملا دستگاه کوچک و نسبتا جمع و جوری بود و از یک صفحه نمایش ۶ اینچی بهره می برد. اما طبق اطلاعات، Pixel ۶ از یک نمایشگر ۶.۴ اینچی بهره می‌برد.

پشت دستگاه دو رنگ است و دارای دو قسمت نامنظم توسط یک بلوک برجسته از سیستم دوربین اصلی است، Google Pixel ۶ دارای سنسورهای تصویر دوگانه و فلاش LED خواهد بود، دستگاه همچنین نوید بلندگوهای استریو، پورت USB Type-C و پشتیبانی از فناوری شارژ بی سیم را می‌دهد و ابعاد کیس باید ۱۵۸.۶ × ۷۴.۸ × ۸.۹ میلی متر باشد (۱۱.۸ میلی متر با برجستگی دوربین عقب).

در مورد مشخصات Pixel ۶ عملاً هیچ اطلاعات رسمی وجود ندارد، فقط پیش بینی می‌شود که این گوشی هوشمند، تراشه ساخته شده توسط سامسونگ را دریافت کند. بیشترین تمرکز و توجه ها به دوربین این گوشی جدید است که در الگوریتم های پیشرفته پردازش عکس کار می کند و با توجه به دستگاه‌های قبلی Pixel علاقه‌مندان منتظر دیدن عملکرد دوربین این گوشی هوشمند در مقابل رقبا هستند.

انتظار می‌رود گوگل پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو اواخر امسال، احتمالاً در سپتامبر یا اکتبر روانه بازار شوند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گوشی هوشمند صفحه نمایش گوگل دوربین حسگر اثر انگشت شارژر بی سیم گوشی هوشمند صفحه نمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۲۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟

ایتنا - برخی کارشناسان معتقدند استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی عامل اصلی افزایش اختلالات روحی و روانی به ویژه افسردگی در میان نوجوانان است. اما تا چه حد این ادعا صحیح است؟
گروهی از کارشناسان نظیر جاناتان هایت روانشناس اجتماعی معتقدند در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی با گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، سقوط شدیدی در سلامت روان نوجوانان، به ویژه در میان دختران جوان روی داد.

آمارها از افزایش چشمگیر موارد بستری در بیمارستان به دلیل خودآزاری و خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی در این بازه زمانی حکایت دارد.

با این حال، کارشناسانی چون اندرو پرزیبلسکی استاد دانشگاه آکسفورد این ادعاها را رد می‌کنند. پرزیبلسکی می‌گوید: به نظر نمی‌رسد اتفاق بزرگی برای سلامت روان در حال رخ دادن باشد. در برخی نقاط، شرایط برای نوجوانان بدتر شده اما شواهدی دال بر اینکه این روند نتیجه گسترش فناوری است، وجود ندارد.

داده‌های بین‌المللی نیز روندهای متفاوتی را در کشورهای مختلف نشان می‌دهند. در حالی که در بریتانیا و آمریکا افزایش نگران‌کننده‌ای در اختلالات خلقی نوجوانان دیده می‌شود، در کشورهایی مانند کانادا و کره جنوبی کاهش قابل توجهی در میزان افسردگی نوجوانان گزارش شده است.

محققان معتقدند جدا کردن تاثیرات فناوری از تغییرات در روش‌های تشخیصی و افزایش آگاهی نسبت به سلامت روان دشوار است. برخی نیز تاکید دارند که حتی اگر رسانه‌های اجتماعی بر رفاه نوجوانان تاثیر منفی داشته باشند، این تاثیر تنها بخش کوچکی از عوامل موثر است و نمی‌توان همه چیز را به آن نسبت داد.

ایمی اوربن از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: من فکر می‌کنم نگرانی در مورد گوشی‌های هوشمند بیش از حد مطرح شده و تا حدی درباره آن اغراق شده است."

در نهایت، کارشناسان تاکید می‌کنند زندگی افراد بسیار پیچیده است و نمی‌توان پدیده‌های اجتماعی گسترده را صرفاً به تاثیر یک عامل منفرد نسبت داد. آنها همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه و درک عمیق‌تر پیچیدگی‌های آن هستند.

دیگر خبرها

  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • مقایسه گوشی‌های شیائومی 14 و S24 سامسونگ + قیمت و مشخصات
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • دوربین امنیتی جدید شیائومی رونمایی شد
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۲ پرو + مشخصات Redmi note 12 pro 5g (۱۷ اردیبهشت)
  • گوشی Moto G85 5G به زودی عرضه می‌شود
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)