Web Analytics Made Easy - Statcounter

حق ثبت اختراع دوربین زیر صفحه Huawei در فضای مجازی ظاهر شد.

به گزارش گروه دانش و فناوری قدس آنلاین، در چند سال گذشته ، روش‌های مختلفی را برای دستیابی به طراحی تمام صفحه مشاهده کرده‌ایم، از اولین صفحه‌های شکاف گرفته تا صفحه نمایش‌های حفره‌ای فعلی، همه آنها گوشی‌های هوشمند تمام صفحه کامل نیستند. ما می‌توانیم اکنون این عنوان را به ZTE Axon ۲۰ بدهیم اما فناوری دوربین زیر صفحه آن نیز اشکالاتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال ، ما همچنین می‌دانیم که شیائومی و سایر تولیدکنندگان روی فناوری دوربین زیر صفحه نمایش  خود کار کرده‌اند و به احتمال زیاد ، امسال آن را در دستگاه‌های مختلف خواهیم دید. اما علاوه بر شیائومی ، هوآوی نیز وجود دارد که هنوز تسلیم نشده است. امروز ، ما عکس‌های ثبت اختراع یک دوربین زیر صفحه نمایش جدید Huawei به دست آوردیم که بحث‌های داغی را در فضای مجازی ایجاد کرد.

فناوری دوربین زیر صفحه نمایش Huawei

همانطور که LetsGoDigital اطلاع می‌دهد، Huawei Technologies Co. ،  Ltd برای ثبت اختراع طراحی به سازمان  CNIPA  در ماه مه سال ۲۰۲۰ تقاضا کرد که شامل ۷ پیش نویس محصول و ۲ تفسیر بود. این حق ثبت اختراعات در ۱۲ ژانویه ۲۰۲۱ نیز به نمایش در آمد.

 صفحه نمایش دستگاه از یک طراحی چهار گوشه منحنی بهره می‌برد و لنز جلوی آن در زیر صفحه نمایش پنهان است.

البته ، تعجب برانگیزترین نکته این است که به منظور به حداکثر رساندن نمایشگر تمام صفحه، هوآوی نوآورانه یک صفحه نمایش ثانویه به قاب بالای گوشی اضافه کرده است و باید اطلاعاتی مانند آنتن تلفن ، زمان، باتری و ... را نشان دهد.

علاوه بر این، ماژول لنز عقب دستگاه جدید یک سیستم دوربین چهارگانه ماتریسی را تأیید می‌کند. هنگام مشاهده از کناره ها، دستگاه دارای برآمدگی واضحی است و با یک دوربین اصلی فوق عریض و یک لنز پریسکوپ همراه است.

به جز ظاهر ، حق ثبت اختراع اطلاعات پارامتر پیکربندی دستگاه جدید را نشان نمی‌دهد.

بازیکنان دیگر

در حال حاضر ، علاوه بر تولید انبوه کامل ZTE Axon ۲۰ با دوربین زیر صفحه ، شیائومی همچنین اعلام کرده است که نسل سوم فناوری دوربین زیر صفحه نمایش خود به تولید انبوه رسیده است. در همان زمان ، تولید کنندگان اصلی گوشی‌های هوشمند از جمله OPPO و سامسونگ همه حق ثبت اختراع دوربین زیر صفحه خود را اعلام کرده‌اند.

بنابراین دوباره ، شاید در سال ۲۰۲۱ ، تعداد زیادی از گوشی های هوشمند مجهز به فناوری دوربین زیر صفحه در بازار ظاهر شوند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فناوری دوربین زیر صفحه نمایش دوربین گوشی گوشی هوشمند هوآوی گوشي سامسونگ فناوری دوربین زیر صفحه دوربین زیر صفحه نمایش حق ثبت اختراع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۵۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مهمترین دغدغه محمد کاظم زاهدی در کنار شغلش رها سازی ضایعات شیشه و آینه در طبیعت و آسیب رساندن به محیط زیست است.

این هنرمند پرتلاش ۱۳سال پیش از دغدغه خود فرصتی برای هنری نو و حفظ محیط زیست ساخت و با ضایعات شیشه های رنگارنگ ساختمانی و آینه ها شروع به ساخت ماکت های شیشه ای همچون(مسجد،آرامگاه حافظ و سعدی،برج آزادی، سازهای موسیقی و اشکال هندسی) کرد.

این کارآفرین با استعداد ساخت اولین ماکت‌های شیشه ای در کشور را راه اندازی کرد و ماهانه از ۱۲۰ کیلو گرم رها سازی ضایعات به محیط زیست جلوگیری می کند.

آقای زاهدی علاوه بر اشتغال برای ۳نفر، سالانه بصورت میانگین ۲۰۰ میلیون تومان از این راه کسب درآمد می کند.

با وجود این هنر ماندگار و علی رغم پی گیری های این هنرمند جوان از دستگاه های مربوطه همچون میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری هنوز برای این شغل کد رشته ای تعریف نشده است و مسئولان استانی و کشوری با مشاهده آثار فاخر این جوان قول همکاری هایی در حد شعار می دهند .

این هنرمند فعال تنها از طریق پارک علم و فناوری توانسته مجوز صنایع خلاق را کسب کند که در این مورد مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری شهرستان مانه و سملقان افزود:

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به واحد‌های نو آور مجوز صنایع خلاق رو اختصاص میدهد که واحد آقای زاهدی اولین و تنها واحد فناور ساخت ماکت های شیشه ای در کشور است که توانسته این مجوز را کسب کند.

احمدی گفت: این کارآفرین پر استعداد توانسته این هنر را با ظرافت بالا و اندازه های بسیار دقیق آثاری ماندگار خلق کند.

آقای زاهدی تا کنون علاوه بر خراسان شمالی ساخت این آثار هنرمندانه متقاضی این آثار را از استان های خراسان رضوی،گلستان،تهران و همچنین کشور عراق و ترکمنستان دریافت کرده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • ساخت دستگاه تشخیص فوری سرطان توسط جوان ایلامی
  • رونمایی از آیپد پرو M۴؛ باریک‌ترین محصول تاریخ اپل/ عکس
  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • عاشقانه «نیلگون» با مثلث فروتن، حجار و درخشانی می‌آید
  • خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد