Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز؛ گرچه تاکنون اپل گوشی‌های تاشو طراحی و وارد بازار نکرده است اما اخیرا پتنتی را به ثبت رسانده که از آن با نام صفحه "خود ترمیم کننده" نام برده که از این قابلیت می‌توان در آیفون تاشو استفاده نمود. به نظر می‌رسد اپل در حال توسعه راه حلی نوین برای آن دسته از کاربرانش است که به دفعات گوشی از دستشان می‌افتد و صفحه نمایشگر گوشی آنها ترک می‌خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این شرکت اخیرا پتنتی را به ثبت رسانده که به سبب آن این دسته از کاربران دیگر نیاز نیست نگران باشند چرا که اپل قصد دارد با روشی نوین که آن را قابلیت "خود ترمیم کننده"(self-healing) نامیده و طی آن گوشی به طور خودکار و با کمک گرما این مشکلات را حل می‌کند.

 

آسیب دیدن صفحه یک مشکل اصلی برای گوشی‌های هوشمند تاشو همانند گوشی گلکسی فولد سامسونگ بوده زیرا وقتی آنها را تا می‌کنید ممکن است ذراتی هنگام تا کردن در میان دو صفحه نمایشگر به دام بیفتد و سبب ایجاد خراش یا تورفتگی‌هایی بر روی صفحه شوند.

 

در این فناوری پیشنهادی از الاستومر استفاده می‌شود. الاستومر،  ماده‌ای منعطف است که با گرم شدن به شکل اولیه خود باز می‌گردد. برنامه اپل نشان می‌دهد که می‌توان از آن در موبایل‌ها، لپ تاپ‌ها، تبلت‌ها، ساعت‌ها و سایر دستگاه‌ها استفاده کرد. برنامه "دستگاه های الکترونیکی با لایه‌های نمایشگر انعطاف پذیر" می‌گوید که این دستگاه‌ها ممکن است یک لایه بیرونی متشکل از شیشه شفاف، پلاستیک شفاف، یاقوت کبود یا مواد شفاف دیگر می‌باشد که به عنوان یک لایه محافظ برای مدارهای ترانزیستور فیلم نازک و سایر ساختارهای نمایشگرها عمل می‌کند. شیشه یاقوت کبود که در ساعت‌های اپل استفاده می‌شود، نازک‌تر و مقاوم‌تر است و در برابر خراش نسبت به شیشه گوریلا که در حال حاضر در اکثر تلفن‌های هوشمند گرانقیمت استفاده می‌شود، مقاومتر است. شیشه گوریلا یا گوریلا گلس که به وسیله شرکت کورنینگ به‌ وجود آمده‌ است، شیشه‌ای از جنس آلومینوسیلیکات قلیایی است و به شکلی طراحی شده‌ است که نازک، سبک و مقاوم باشد.

لایه خارجی یا بیرونی آن که از آن با نام"لایه پوشش صفحه نمایش"(display cover layer) نام می‌برند برای کمک به کاهش تعداد فرورفتگی، خراش یا سایر نقایص موجود در لایه پوشش نمایشگر استفاده می‌شود.

 

به گفته سایت اپل اینسایدر، این لایه پوشش صفحه ممکن است شامل یک لایه از مواد خود ترمیم کننده باشد که با وجود داشتن یک لایه الاستومر، بسیار نازک است.

 

الاستومر ماده الاستیکی است که با گرم شدن به شکل اصلی خود برمی‌گردد. این گرمایش می‌تواند به طور خودکار، طبق یک برنامه از پیش تعیین شده یا هنگام شارژ اتفاق بیفتد. همچنین عملیات خود ترمیم کنندگی ممکن است با گرما، نور، جریان الکتریکی یا نوع دیگر محرک خارجی سریع‌تر شود. این اختراع ۲۸ ژانویه ثبت شده است، اما اداره ثبت اختراع و نشان تجاری ایالات متحده آمریکا این خبر را در اول اکتبر منتشر کرده است.

این اولین باری نیست که اپل به دنبال فناوری تعمیرات خودکار است. اپل در سال ۲۰۱۴ اقدام به افزودن فناوری خود ترمیمی همانند گوشی جی فلک ال جی برای آیفون‌ها و آیپدهای خود کرده است. در سال ۲۰۱۶ نیز اپل پتنت سیستمی را ثبت کرد که می‌توانست به واسطه آن پیکسل‌های از بین رفته روی صفحه نمایش را تعمیر و بازسازی کرده و در صورت خیس شدن اجزای داخلی آن را خشک کند.

 

انتظار می‌رود آیفون ۱۲ در ۱۳ اکتبر معرفی شود و گفته می‌شود  این اولین گوشی ۵G اپل خواهد بود. هرگز به زودی انتظار هیچ یک از این ویژگی‌ها را نداشته باشید. اپل مرتباً پتنت‌های نوین را ثبت می‌کند که گاها هرگز آنها را در گوشی‌ها اعمال نمی‌کند و گویی هدفش هم تبلیغات شخصی و هم محافظت از مالکیت معنوی است.

 

منبع؛ ایسنا

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: آیفون اپل گوشی موبایل گوشی اپل موبایل استفاده می شود خود ترمیم یک لایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۱۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به جمع ۵ کشور دارنده یک فناوری هایتک نفتی پیوست

دستگاه شبیه‌ساز تزریق اسید در فرآیندهای لایه‌شکافی که برای نخستین بار در کشور ساخته شده، در حاشیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران، رونمایی شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حاشیه نخستین روز از بیست‌و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران در مراسمی با حضور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از دستگاه شبیه‌ساز تزریق اسید در فرآیندهای لایه‌شکافی که برای نخستین بار در کشور ساخته شده رونمایی شد.

با رونمایی از این دستگاه، ایران پس از چهار کشور آمریکا، چین، فرانسه و برزیل، پنجمین کشوری است که از فناوری ساخت این دستگاه برخوردار شده است.

این دستگاه که برای نخستین‌بار در کشور با حمایت گروه گسترش انرژی پاسارگاد و توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر ساخته شده، از قابلیت‌های متنوعی همچون شبیه‌سازی تزریق اسید درون شکاف در زوایای مختلف شکاف، اندازه‌گیری قابلیت هدایت شکاف در فرآیند لایه‌شکافی با اسید و اندازه‌گیری میزان نشت و نفوذپذیری سیال از دیواره‌های شکاف برخوردار است.

تواهم‌نامه ساخت این تجهیز، سال گذشته و هم‌زمان با نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران منعقد شد و پس از تبدیل به قرارداد، در مدت زمانی کوتاه ساخته شد تا ایران نیز به عنوان یکی از معدود کشورهای جهان از تکنولوژی ساخت این تجهیز و بهره برداری از آن بهره‌مند باشد.

همچنین پس از رونمایی از این دستگاه، موافقتنامه همکاری بین شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد و دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد آزمایشگاه تخصصی طراحی فرآیندهای لایه‌شکافی و آزمایشگاه یکپارچه سیال حفاری و سیال شکاف و سیمان حفاری امضا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران به جمع ۵ کشور دارنده یک فناوری هایتک نفتی پیوست
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • حاشیه‌ها «لایه‌های دروغ» را به «تاوان» رساند؟
  • هشدار شبکه دامپزشکی گناباد در خصوص بیماری تب سه روزه گاوی
  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • گوشته زمین آنقدر داغ است که صفحات پوسته زمین بر آن شناورند!
  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد