Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-09@00:31:21 GMT

معرفی گوشی که دوربین سلفی از داخلش بیرون می‌آید+ عکس

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۲۱۸۳۱

معرفی گوشی که دوربین سلفی از داخلش بیرون می‌آید+ عکس

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت سی نت،  کنگره جهانی موبایل MWC ۲۰۱۸، هم‌اکنون در شهر بارسلون اسپانیا در حال برگزاری است و تا ۱۰ اسفند ادامه خواهد داشت.

یکی از شرکت‌های چینی سازنده گوشی هوشمند به نام ویوو در دومین روز از آغاز به کار رسمی این رویداد بزرگ، از یک گوشی هوشمند مفهومی جدید تحت عنوان ویوو اپکس (Vivo Apex) رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گوشی هوشمند ویژگی‌ها و قابلیت‌های جدیدی دارد که آن را از سایر گوشی‌های موجود در بازار متمایز می‌کند.

یکی از بارزترین تفاوت‌های این گوشی هوشمند دوربین جلو (سلفی) آن است که برخلاف تمامی گوشی‌های فعلی، تنها در صورت لزوم و استفاده از قسمت بالایی گوشی درمی‌آید و عکس می‌گیرد. این دوربین به صورت فیزیکی بوده و تقریبا همانند فلاش دوربین‌های عکاسی است.

دومین ویژگی متفاوت این گوشی هوشمند حسگر و اسکنر اثرانگشت دوگانه است. این گوشی علیرغم سایر گوشی‌های موجود در بازار که از اسکنر اثرانگشت برخوردارند، دارای دو اسکنر اثر انگشت است به گونه‌ای که کاربران باید دو انگشت خود را به طور همزمان برروی صفحه نمایش گوشی گذاشته و قفل گوشی خود را باز کنند. این قابلیت به منظور افزایش ضریب امنیت گوشی کاربران تعبیه شده است.

و سومین ویژگی آن نیز قابلیت SoundCasting است هرچند که این قابلیت پیشتر هم در گوشی می میکس شیائومی نیز وجود داشت. نحوه عملکرد این قابلیت هم به گونه‌ای است که لرزاندن پشت صفحه نمایش OLED، نبودن فضا برای جای‌گیری اسپیکر را تا حدودی جبران می‌کند.

گوشی مذکور به صفحه نمایش ۶ اینچی OLED با کیفیت تصویر ۲۱۶۰ در ۱۰۸۰ پیکسل، دوربین جلوی ۸ مگاپیکسلی، دوربین دوگانه، اسکنر اثرانگشت دوگانه در صفحه نمایش مجهز شده است. این گوشی مفهومی همچنین از حاشیه‌ای بسیار کم و باریک بهره می‌برد.  

به عقیده بسیاری از تحلیلگران، این گوشی مفهومی می‌تواند آینده گوشی‌های هوشمند را به خوبی به تصویر بکشد و نوید بخش روزهای خوبی برای موفقیت و پیشرفت گوشی‌های هوشمند باشد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۱۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟

ایتنا - برخی کارشناسان معتقدند استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی عامل اصلی افزایش اختلالات روحی و روانی به ویژه افسردگی در میان نوجوانان است. اما تا چه حد این ادعا صحیح است؟
گروهی از کارشناسان نظیر جاناتان هایت روانشناس اجتماعی معتقدند در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی با گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، سقوط شدیدی در سلامت روان نوجوانان، به ویژه در میان دختران جوان روی داد.

آمارها از افزایش چشمگیر موارد بستری در بیمارستان به دلیل خودآزاری و خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی در این بازه زمانی حکایت دارد.

با این حال، کارشناسانی چون اندرو پرزیبلسکی استاد دانشگاه آکسفورد این ادعاها را رد می‌کنند. پرزیبلسکی می‌گوید: به نظر نمی‌رسد اتفاق بزرگی برای سلامت روان در حال رخ دادن باشد. در برخی نقاط، شرایط برای نوجوانان بدتر شده اما شواهدی دال بر اینکه این روند نتیجه گسترش فناوری است، وجود ندارد.

داده‌های بین‌المللی نیز روندهای متفاوتی را در کشورهای مختلف نشان می‌دهند. در حالی که در بریتانیا و آمریکا افزایش نگران‌کننده‌ای در اختلالات خلقی نوجوانان دیده می‌شود، در کشورهایی مانند کانادا و کره جنوبی کاهش قابل توجهی در میزان افسردگی نوجوانان گزارش شده است.

محققان معتقدند جدا کردن تاثیرات فناوری از تغییرات در روش‌های تشخیصی و افزایش آگاهی نسبت به سلامت روان دشوار است. برخی نیز تاکید دارند که حتی اگر رسانه‌های اجتماعی بر رفاه نوجوانان تاثیر منفی داشته باشند، این تاثیر تنها بخش کوچکی از عوامل موثر است و نمی‌توان همه چیز را به آن نسبت داد.

ایمی اوربن از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: من فکر می‌کنم نگرانی در مورد گوشی‌های هوشمند بیش از حد مطرح شده و تا حدی درباره آن اغراق شده است."

در نهایت، کارشناسان تاکید می‌کنند زندگی افراد بسیار پیچیده است و نمی‌توان پدیده‌های اجتماعی گسترده را صرفاً به تاثیر یک عامل منفرد نسبت داد. آنها همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه و درک عمیق‌تر پیچیدگی‌های آن هستند.

دیگر خبرها

  • مقایسه گوشی‌های شیائومی 14 و S24 سامسونگ + قیمت و مشخصات
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • دوربین امنیتی جدید شیائومی رونمایی شد
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • دوربین دشکم چیست و ضرورت استفاده از آن در خودرو + عکس
  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۲ پرو + مشخصات Redmi note 12 pro 5g (۱۷ اردیبهشت)
  • گوشی Moto G85 5G به زودی عرضه می‌شود
  • قابلیت‌های جدید استوری اینستاگرام کاربران را شگفت‌زده کرد