Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک دستگاه هوشمند خوب زمانی می‌تواند قابلیت‌های خود را نشان دهد که طول عمر باتری موبایل آن بتواند مدت زمان مناسب دستگاه را روشن نگاه دارد. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، تلفن هوشمند و تبلت بسیاری از کار‌های روزمره ما را ساده نموده و می‌تواند در بسیاری موارد ما را یاری کند؛ اما یک دستگاه هوشمند خوب زمانی می‌تواند قابلیت‌های خود را نشان دهد که طول عمر باتری موبایل آن بتواند مدت زمان مناسب دستگاه را روشن نگاه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه همراه ما باشید تا ۶ ترفند کاربردی و تأثیرگذاری که می‌تواند به شکل چشمگیری باعث افزایش عمر شارژ باتری دیوایس اندرویدی شما شود را مرور کنیم.

نور نمایشگر را به صورت دستی تنظیم کنید

روشنایی تطبیقی همان روشنایی خودکار است که روشنایی صفحه را بر اساس میزان نور اطراف کاربر تنظیم می‌کند. برخلاف تصور خیلی‌ها، روشنایی خودکار باوجود مزیت‌های معمولاً بیش از نیاز کاربران روشنایی صفحه را افزایش می‌دهد؛ بنابراین بهترین کار این است تا بسته به نور منطقه‌ای که هستید، به صورت دستی روشنایی صفحه را تغییر دهید. جالب اینجاست بدانید یکی از مهم‌ترین راه‌ها برای کاهش مصرف باتری به همین غیرفعال کردن روشنایی خودکار مربوط می‌شود. چون صفحه یکی از بزرگ‌ترین خورنده‌های باتری موبایل به حساب می‌آید. برای خاموش کردن گزینه روشنایی خودکار، کافی است از نوار اعلانیه‌ها موبایل استفاده کنید.  

غیرفعال کردن ویجت‌ها

ویجت یا همان برنامک، برنامه‌های کوچکی است که روی صفحه اصلی تلفن همراه یا تبلت شما جای می‌گیرد و هر زمان که دستگاه خود را روشن می‌کنید یا وارد صفحه اصلی می‌شوید، فعال بوده و اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می‌دهد. اگرچه ویجت‌ها شیوه تعامل و استفاده از گوشی اندرویدی را ارتقا می‌بخشند، با این حال افزایش تعداد آن‌ها باعث استفاده از حجم بالای منابع سخت‌افزاری می‌شود. برای غیرفعال کردن ویجت‌ها روش خاصی وجود ندارد و تنها کافی است در صفحه هوم بر روی آن‌ها به طور ممتد تاچ کرده و پس از انتخاب شدن، گزینه ضربدر کنار صفحه را انتخاب کنید.

غیرفعال کردن مودم‌ها

بلوتوث، وای‌فای و NFC هر سه بهترین ابزار‌ها برای انجام کار‌های روزانه هستند، اما در طول عمر باتری تأثیر بسیاری دارند پس اگر از آن‌ها استفاده نمی‌کنید حتماً در مواقعی که نیاز نیست غیرفعال کنید. هنگامی که خانه هستید روشن بودن وای‌فای برای اتصال به مودم خانه مشکلی ندارد، اما هنگامی که خارج از خانه هستید و نیازی به وصل شدن به مودم ندارید حتماً وای‌فای گوشی را خاموش کنید. بلوتوث، همان‌طور که گفته شد اگر دستگاه یا هدستی که از آن می‌خواهید استفاده کنید نیازمند بلوتوث است اشکالی ندارد، اما بعد از اینکه از هدست خود استفاده نکردید حتماً بلوتوث گوشی خود را خاموش کنید. NFC ممکن است کمترین ضرر برای باتری داشته باشد، اما اگر از نرم‌افزار‌هایی مانند Android Pay یا هر چیزی که نیازمند به NFC هست استفاده نمی‌کنید بهتر است آن را خاموش کنید و در مواقع نیاز روشن کنید. تمام این سه در بخش اعلانات دیده می‌شوند که به راحتی می‌توانید آن‌ها را غیرفعال کنید.

استفاده از حالت‌های ذخیره سازی انرژی

تمام رام‌ها دارای تنظیمات مختلفی برای صرفه‌جویی در مصرف باتری یا بهینه سازی آن هستند. اچ‌تی‌سی Extreme Power Saving Mode را دارد، سامسونگ به کمک Ultra Power Saving Mode مصرف باتری را بهینه می‌کند و حالت STAMINA در موبایل‌های سونی هم همین مسئولیت را به عهده می‌گیرند. در دیوایس و رام موبایل، این بخش‌ها را پیدا کرده و با آن‌ها کار کنید. باوجود اینکه ویژگی‌های صرفه‌جویی باتری در بعضی اسمارت فون‌ها متفاوت است، ولی تمامشان دارای قابلیت‌های پایه برای کاهش مصرف باتری هستند که مطمئناً به کارتان خواهند آمد. باوجود اینکه مود Doze با اندروید مارشمالو راهش را به دیوایس‌های اندرویدی باز کرد، اما با عرضه نسخه نوقا این سیستم عامل، Doze هم دستخوش تغییرات مثبت زیادی شد. در گذشته حالت Doze تنها زمانی کار می‌کرد که موبایل را برای مدتی ثابت نگه می‌داشتید. ولی بعد از انتشار اندروید ۷، حالا می‌توانید هنگام حرکت نیز از این قابلیت استفاده کنید. فقط کافی است تا صفحه را خاموش نگه دارید. با این حالت، بسته به زمانی که به موبایل دست نزده‌اید بعضی چیز‌ها خاموش شده و دیگر اسمارت فون پردازشی برای آن‌ها انجام نمی‌دهد. هر چه قدر هم این فرآیند به طول بیانجامد، فعالیت‌های بیشتری متوقف می‌شوند؛ از GPS و اسکن Wi-Fi بگیرید تا تمام همگام‌سازی‌ها. البته Doze محدودیت‌هایی داشته و نوتیفکیشن‌هایی که اولویت دارند را مسدود نمی‌کند تا ضمن حفظ انرژی به کارهایتان برسید.  
استفاده از پس‌زمینه تیره

همان‌طور که میدانید در صفحه‌نمایش‌های Super AMOLED انرژی مصرف شده توسط هر پیکسل رابطه مستقیمی با میزان روشنایی آن دارد بنابراین هر چقدر تصویر زمینه شما از بافت روشن‌تری برخوردار باشد باطری بیشتری هم مصرف خواهد شد و هر چقدر پیکسل‌ها تاریک‌تر باشند طبیعتاً انرژی کمتری از باطری گرفته خواهد شد. شما با جایگزین کردن تصویر پس‌زمینه صفحه اصلی با یک تصویر تیره‌تر می‌توانید تا حد زیادی از مصرف بیهوده باطری جلوگیری کنید. بهتر از همه، حذف تصویر و استفاده از یک رنگ مشکی و یکنواخت است که در این حالت، هم خوانایی فونت‌ها افزایش پیدا می‌کند و هم مصرف انرژی به حداقل می‌رسد. البته می‌توانید تصویر مناسبی را برای حالت قفل صفحه انتخاب کنید که زمانی که صفحه نمایش در حالت غیرفعال است زیاد خسته کننده به نظر نرسد.

استفاده از ویژگی Do Not Disturb

برای اینکه وای‌فای یا دیتای موبایل به صورت خودکار غیرفعال شود، می‌توانید یک حالت خواب یا مسدود برای آن‌ها بگذارید. همچنین اگر سر کار بوده و خیلی از بخش‌های موبایلتان بلا استفاده هستند بهتر است تا اسمارت فون را روی حالت زنگ نخوردن، عدم لرزش و وصل نشدن به اینترنت بگذارید. گزینه Do Not Disturb برای همین هدف در تلفن‌های هوشمند حضور دارد. جدا از اینکه وقتی خوابید حتی از حالت Airplane هم کمک بگیرید. همین غیرفعال کردن خیلی از بخش‌ها هنگامی که بلا استفاده هستند می‌تواند نقش مهمی روی افزایش عملکرد باتری بگذارد.  

منبع: فیسیت نیوز   انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۵۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)

 برند لباس Bodega اخیرا در جریان برگزاری هفتۀ طراحی میلان، از گوشی جدید خود به نام «تلفن خسته‌کننده» (Boring Phone) رونمایی کرد. این گوشی که اصطلاحا «صامت» نامیده شده، برای نسل زد و نسل هزاره (متولدین دهه‌های 80، 90 و 2000) طراحی شده تا جلوی اسکرول کردن بی‌هدف آن‌ها روی گوشی‌های هوشمند را بگیرد.

به گزارش فرادید، این گوشی با همکاری کمپانی فنلاندی HMD که سازنده‌ی گوشی‌های نوکیاست، تولید شده است. Boring Phone از تمام ویژگی‌های حواس‌پرت‌کن گوشی‌های هوشمند امروزی مثل اینترنت و شبکه‌های اجتماعی محروم است و تنها برای برقراری تماس و فرستادن پیامک کاربرد دارد.

طراحی این گوشی با الهام از گوشی‌های اوایل دهه‌ی 2000 میلادی، حس نوستالژی را القا می‌کند. بارزترین ویژگی آن نبود اینترنت و شبکه‌های اجتماعی است که باعث می‌شود جوانان به جای خیره شدن به گوشی، ارتباطات اجتماعی واقعی را تجربه کنند.

این گوشی تاشو، بدنه‌ی شفافی دارد که کاربران می‌توانند آن را با برچسب‌های هولوگرافیک تزئین کنند. همچنین یک صفحه‌ی نمایش سیاه و سفید بر روی آن وجود دارد که باز هم یادآور نسل‌های قبلی گوشی‌های همراه است.

باتری این گوشی با طراحی قدیمی‌اش، یک هفته در حالت استندبای دوام می‌آورد. همچنین این گوشی دارای یک دوربین 0.3 مگاپیکسلی، رادیو و بازی «مار» است.

یکی از بنیان‌گذاران برند Bodega می‌گوید: «گوشی‌های هوشمند می‌توانند بیش از اندازه سرگرم‌کننده باشند، پس ما می‌خواستیم یک گوشی خسته‌کننده طراحی کنیم.»

با محدود کردن امکانات این گوشی، تولید کنندگان امیدوارند که جوانان را به برقراری ارتباطات اجتماعی باکیفیت‌تر و بدون حواس‌پرتی ناشی از شبکه‌های اجتماعی تشویق کنند.

تحقیقات انجام شده در مورد استفاده از گوشی‌های هوشمند در بین نسل زد و هزاره در انگلستان و آمریکا، زمینه‌ساز شکل‌گیری این گوشی مفهومی شده است.

طبق گفته‌ی این برند، 90 درصد از شرکت‌کنندگان در این تحقیق اذعان کرده‌اند که در موقعیت‌های اجتماعی به طور مداوم در حال اسکرول کردن بی‌هدف هستند و به طور میانگین در طول یک مهمانی، هفت بار گوشی خود را چک می‌کنند.

اما تولیدکنندگان ادعا می‌کند که دیدگاه‌ها نسبت به استفاده از گوشی‌های هوشمند در حال تغییر است. تحقیقات آن‌ها نشان می‌دهد که 37 درصد از نسل زد و هزاره فکر می‌کنند در موقعیت‌های اجتماعی بیش از حد گوشی خود را چک می‌کنند و 32 درصد ترجیح می‌دهند در مهمانی‌ها بتوانند گوشی خود را خاموش کنند.

در حالی که HMD تنها 5000 عدد از این گوشی تولید کرده و هنوز امکان خرید آن‌ها وجود ندارد، قرار است در ماه ژوئن یک اپلیکیشن راه‌اندازی شود که با بی‌استفاده کردن برخی امکانات، گوشی‌های هوشمند را نیز «خسته‌کننده» کند و به افراد در جدا شدن از تکنولوژی کمک کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آیا گوشی‌ها مقاومتر شده‌اند؟/ اگر گوشی موبایل از هواپیما سقوط کند، چه می‌شود؟ (فیلم)
  • علت خوابیدن باتری موتور طرح کلیک چیست و راهنمای کامل تعویض باتری طرح کلیک
  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • چطور باتری های لیتیومی صنعت خودرو را دگرگون کردند
  • سارق حرفه‌ای موبایل در بجنورد دستگیر شد
  • تبلیغ گوشی موبایل در امریکا توسط دختران با حجاب | تصویر
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)
  • این باتری چینی با آب کار می‌کند